RENDEZVÉNYEK

Rendezvénytermünk egész évben nyitva áll kisebb-nagyobb családi, baráti és céges események előtt. A terem befogadó képessége maximum 40-45 fő, jó idő esetén a teraszon plussz 15-20 fő elhelyezése lehetséges.
Legyen szó születésnapról, keresztelőről, ballagásról, legény- vagy leánybúcsúról, netán csapatépítőről, várjuk szeretettel!
Rendezvényeink különleges programokkal is igényelhetőek!

Rejtvények nyomában
Csapatépítő játékok; kisebb társaságoknak (9-14 főig) ajánljuk a Rejtélyes vacsorát, nagyobb társaságoknak (40 főig) a Nyomozós játékot és a Kvízjátékot.

Szüret
Augusztus végétől szeptember végéig a vendégház körüli szőlőültetvény termésének betakarítása folyik. A munka nagyrészt gépesített, szüretelő kombájn veri le és gyűjti össze a szőlőszemeket, melyeket szállítunk is a borászati üzembe azonnali feldolgozásra. Mindig akad azonban pár sor szőlő amit a kombájn nem tud leszedni, itt jól jön a segítség. A kézi szüret után pedig nem maradhat el a szőlő darálás es préselés, valamint a must kóstolás.

Disznóvágás
A téli időszakban érkező vendégeink disznótoroson is részt vehetnek, ha ehhez van kedvük. Besegíthetnek a hurka- és kolbásztöltésbe, zsírsütésbe, a nap végén pedig természetesen meg is kóstolhatják munkájuk gyümölcsét.